Auto markýza 2X2,5m - Overlander

Kód produktu: AMO3343

5 203,00 Kč
S DPH

4300.00 bez DPH

Automarkýza 2 X 2,5M OVERLANDER

  • Je to skvělá volba pro poskytnutí stínu a ochrany při venkovním použití.
  • Odolný materiál, nastavení výšky, ochranný kryt a přiložené příslušenství činí tuto markýzu praktickou, všestrannou a snadno použitelnou v různých situacích.
  • Velikost markýzy: 2 metry na šířku a 2,5 metru na délku.
Počet
NA DOTAZ

 

Zásady doručení

 

Zásady vrácení

Automarkýza 2,5 X 2,5M OVERLANDER

  • Velikost stříšky : Je 2 metru na šířku a 2,5 metru na délku, což poskytuje dostatek prostoru pro vytvoření pohodlného stínu.
  • Tělo markýzy je vyrobeno z kvalitního materiálu zvaného polyester odolný proti roztržení. Tento materiál má hmotnost 260 gramů na metr čtvereční ( 600D ), což mu dodává pevnost a odolnost. Je to také prodyšný materiál, který umožňuje cirkulaci vzduchu a zabraňuje hromadění tepla pod markýzou.
  • Materiál použitý na tělo markýzy má vysokou voděodolnost PU2000mm+ . To znamená, že materiál je ošetřen vrstvou polyuretanu, aby měl voděodolné vlastnosti.
  • Sloup markýzy je vyroben z hliníku, lehkého a odolného materiálu. Tyč má nastavitelnou výšku mezi 1,2 a 2,4 metru a tloušťku 22/25 mm. To vám umožní nastavit výšku markýzy podle vašich preferencí a prostředí.
  • Ochranný kryt, který je součástí setu markýzy, je vyroben z černého PVC o hmotnosti 550 gramů . To poskytuje spolehlivou ochranu proti prachu, špíně a povětrnostním vlivům. Potah je vybaven velkým, odolným a vysoce kvalitním zipem SBS , který umožňuje snadný přístup k markýze.
  • Součástí sady markýzy je také další nezbytné příslušenství. Součástí jsou držáky ve tvaru L , které zajišťují dodatečnou stabilitu a podporu markýze. K zajištění správné montáže a upevnění markýzy jsou dodávány šrouby a matice. Kotevní háky a nylonová šňůra se používají k zajištění markýzy při silném větru. Součástí sady je klíč, který pomůže s montáží a nastavením markýzy.

Tato markýza do auta je vynikající volbou pro stín a ochranu při outdoorových aktivitách. Díky svým vlastnostem, jako je odolný materiál, nastavení výšky tyče, ochranný kryt a přiložené příslušenství, je univerzální, praktický a snadno použitelný v různých situacích.

AMO3343
Související produkty ( 16 other products in the same category )